Saturday, October 30, 2010

Uiks! Sape takmau kekasih hati camni....

Assalamualaikum

Hoih. Menyempat aje update blog. Pegi siapkan FYP nu cepatttt!!!
Ok2, jap jek. Nak kongsi sesuatu ngan korang sume.

Selalunye orang tengah masyuk berchenta ni akan carik jalan camne nak jaga hubungan dengan pasangan masing2 ye tak?
Aku pun de tips berguna terutamanya tuk jejaka2 yang sayang abes kat marka diorang.
Info ni da lame aku dapat dari email. 
Agak2 da leh wat jeruk gamaknye sebab da lame terkepam.
Kiranye kalo korang penah baca, aku lah yang terlambat ek. Pending..Pending..Ha ha

Antara tips berguna ialah SMS kepada pasangan anda dengan menggunakan bahasa jiwa berbunga2 bangsa tapi ringkas, padat dan berisi. Camne tu? Korang lagi tau pasangan korang kan. Agak2 die da cair tu, tak payah le taip berjela2.

Cukup ler dengan puji2 sket, flashback balik pe yg korang dah lalui pada hari tersebut dan jangan lupe katakan padanye yang korang memang dah tangkap cintan lah =)

Contohnye cam omputeh kat bawah ni r . 
Walla weyh. Kalo aku pon cair!!  (oh meluat) ;



...............................



...........................


........................


..........................


..........................


....................


.....................


.........................


........................


.......................




Oops! Okeh.

Sekian, hiburan tuk arini

Terima Kasih *wink *wink


No comments:

Post a Comment