Sunday, October 31, 2010

Moment To Remember

Assalamualaikum

La la la la..1st time okeh 1st time join contest camni. Nampak cantek, menarik tertarik kau memang debomm! ;p

Contest Moment To Remember ni adalah anjuran Cik Safiyyah Osman. Due date lak arini last. Opss..cepat2 selagi masih sempat! ;p



Contest Moment To Remember




 Gambar pilihan ;


Mereka2 yang di tag ;



Gambar ni diambil bersama kawan2 mase kitorang on the way balik dari open house rumah member. Singgah jap kat tepi Masjid UTM sebab pemandangan best dari atas bukit dengan rumput nan hijau.

Gambar ni the best moment sebab ;
  • Sanggup make up santek2 dan beli belon semata2 nak bergaya
  • Sanggup snap gune timer sbb nk kasik sume wujud lam gamba
  • Saat di 'snap', kononnye nak lambung belon kasik nampak santek, tapi belon tu lak ringan yang amat dan hasilnye seperti gambar di atas. Hamik ko! =)

3 benda yang diimpikan ialah :

Murah : Housing Nokia 7210 (da banyak kali ternampak, tp tak terbeli2)

Sederhana : Mini speaker yang leh bawak travel tuk laptop terchenta

Mahal : Piano.. dah jadik idaman dari kecik. Ha ha

C ya! =)

No comments:

Post a Comment