Sunday, August 8, 2010

kami memang tak boleh SEKELAS!

Salam

Bagaimana rasanya pabila jiran di sebelah tempat duduk (dalam kelas, seminar, meja makan dll) anda merupakan kawan yang anda kenali? bagaimana pula sekiranya mereka merupakan kawan baik anda? tambahan pula mereka juga adalah rakan2 yang sentiasa bersama anda hampir 1/3 jam sehari, (tidak termasuk waktu tidur & kuliah)  & 7 hari seminggu (mane de 8 hari seminggu, gilak!)..

Haish! skema bebenor perenggan di atas..wa ka ka ka..gila! memang gila! hidup jadik huru hara, tunggang langgang, & haru biru.

tengok gamba di bawah..perhatikan baik2 apa yang cuba disampaikan..


kami semua pakai profile picture yang sama. tak dapat nak bezakan sape yg komen. macam org yg same jek. mata pon da pening2. akibat dari kejadian ini, kami ketawa mcm org 'gila'..dah ler gelak tak berbunyik..nape? sbb kejadian ini berlaku masa kami dlm kelas tengah amik course buat website (x-tra subject). kalo da nama wat website, mesti r meja tiap sorg  de komputer + internet yg laju giler..smooth abes jari jemari menaip membalas komen2 yg karut marut. 

walaupon hati dah tertahan2 taknak terlibat, tapi tangan tetap 'klik-klik' , 'scroll up' , 'scroll down'..pastu muka dah merah2 tahan gelak..kesimpulannya kami tak concentrate langsung pe yg lecturer aja kt dpn ttg cara2 nk upload website sendiri <--- rugi satu subtopic..

oleh itu, jangan sesekali sekelas dengan kawan2 kamceng anda sendiri(my opinion)..nanti susah nk FOKUS!

p/s : tak paham pe yg cube disampaikan? takpe, g tido

No comments:

Post a Comment