Wednesday, July 28, 2010

aku dapat offer jadi Cover Girl

Salam...

Hye..lame bebeno yea aku tak update blog ni..he he he..sian sama kamu yea blog..berbulan2 aku tak datang menjenguk..maap la yea..aku berpraktikal 10 minggu, balik jek kampus sibuk siapkan report praktikal..pastu g kelas..walaupun cam tak berapa nak ada kelas minggu2 awal neh, tapi tersangat jua lah sibuknya menguruskan hal-hal peribadi..chettt..mengalahkan VIP..ha ha

Aku dapat offer jadik Cover Girl???? Biar betol..Haa..ni aku nak berlagak sket...Selalunye kalo korg klik internet explorer ke, mozilla firefox ke, homepage yang biase dilihat macam ni kan? 


Tp homepage korang akan berubah lpas ni..Nape yek? 
Alkisahnya aku mencapab (betul ke eja?) kt dpn ofis Google...dek kerana ke'cun'an dan ke'ayu'an yg terserlah diwajahku, maka mereka telah menawarkn aku tuk jadik cover girl kt homepage Google diorang..Tak percaya? tengok sendiri la...



Wa ha ha..pandai betol aku mereka cerita...Tipu Tipu..ni semua tipu belaka..aku edit sendiri daa benda alah yg orang panggil 'skin' neh...

Tempek sekeping dua gamba ciptaan sndri, pastu g r edit kt website http://startskins.com/
cuba2 lah yea

(gamba ni aku wat jadik background)


Tidak secantik dan secomey mana pon aku punye skin neh kalo nk dibandingkn dgn org laen punye..tp at least, aku berjaya menghasilkn sndri.. Huh!..bangga2..kombang idung neh

(yang ni lak saje2 aku hias biar ada nama aku..ha ha..tak malu betol)

Whatever it is...I already have my very own SKIN..and i'm very proud of it! Chill ya! =p