Monday, April 5, 2010

~Sepetang bersama kamu~

Assalamualaikum...

Huih! lame betul aku tak update blog ni..hu hu...tak berkesempatan ler..skang dah masuk minggu final exam..Good Luck to you all guyz..chaiyok! chaiyok!

Tengah sibuk2 buat nota, tangan aku pon skali skala sibuk edit gambar.. dah jadi favourite aku sejak dari dulu nak menghias benda2 yg dah cantik ni..keh keh keh.. = )

So, layan jek la gambar-gambar kat bawah ni..semuanya di bawah satu tajuk : "Sepetang Bersama Kamu" Chewahhh! =)


---->>>>; Gambar kat bawah ni mase kitorang lepak2 kt kedai fast food kt JJ Tebrau..

---->>>>; Gambar kat bawah ni lak sesi story mori, gossiping, gelak2..he he..biase la kitorang kalau berjumpe, sempat gak aku snap gambar tengah orang ni khusyuk bersyarah..ha ha ha..steady r bro! =)

---->>>> Yang kat bawah ni lak aku sesaje je..dah takde keje..makan pon dah abis..usha orang sekeliling la kejenya kawan aku yang sorang nih...he he..actually, tengah tunggu mase tuk solat maghrib sebelum masuk wayang, layan movie 'Solomon Cane'

Okeh2...dah abis dah..tak larat nak upload banyak2, sbb aku tak edit banyak pon..lain kali jumpe agi..

Ucapan ku untuk semua kengkawan yang bakal menghadapi final exam :
  •     Aku minak maaf atas segala salah silap yang aku dah buat samada sengaja atau tidak
  •     Halalkan makan minum, kalau ade mane2 yang aku terhutang, yang masih belom dibayar, harap tuntut lah cepat2 ye..
  •     Good Luck jawab exam, jangan sesuke hati lak nak bawak masuk toyol ke, jembalang ke. tak elok tu
  •     Usaha habis2, lepas berDoa, lepas tu baru berTawakal..okeh! =)
See ya! 

No comments:

Post a Comment